Ugrás a tartalomhoz

Starkiss Grafikai Stúdió és Digitális Nyomda

január 6, 2014

Komplett digitális nyomdai szolgáltatások – a névjegytől a kis példányszámú könyvek gyártásáig (tervezéssel is), egy helyen Budaörsön: a Kisfaludy utca 40-ben (06-23-428-264 vagy 06-23-428-265)! Nyomdai részfeladatokkal is állunk rendelkezésre (hajtogatás, fóliázás, filmlevilágítás, spirálozás, fénymásolás, szkennelés, csak nyomtatás stb.)!

A Starkiss Grafikai Stúdió és Digitális Nyomda immáron több mint 20 éves múltra tekinthet vissza. Mindvégig a minőségre törekvés, a folyamatos megújulás és működése minden területén a minél emberközelibb hozzáállás jellemezte.

Az elkövetkező években is ezt a színvonalat szeretnénk nyújtani minden hozzánk forduló ügyfelünknek, hogy a közös munkák minél sikeresebbek legyenek!

Munkáink a nyomdai paletta szinte teljes skáláját átfogja. Számos folyóiratnak, kiadványnak, köztük Nívó-díjjal elismerteknek, Szép Magyar Könyv-díjasoknak, illetve nagy rendezvényeken, nemzetközi könyvásárokon sikert aratott műveknek a megvalósításában, megalkotásában vettünk részt.

A névjegytől a legbonyolultabb kémiai, matematikai, tudományos kiadványokon keresztül, a látványos óriásplakátokig, bármilyen nyomdai eljárással készülő termék megtervezésében és előállításában tudunk segíteni a minket választó ügyfeleinknek.

budaorsiinfo_kicsi

Havonta átlagosan már több mint 50.000-en választanak minket!

konyvespont

Könyvek széles választékát találja meg webáruházunkban! Egy fontos pont!

actapublica

Könyvek magánkiadása kedvező feltételekkel! Regény, vers, novella, sci-fi, mese, fantasy…

nyomdapont

Budaörsön a Kisfaludy u. 40.-ben: nyomtatás akár egy oldaltól, a legolcsóbban!